Fighter

Facebookredditpinterestlinkedintumblr

En längre tid har jag velat börja med en blogg men alltid tvekat.
-Vad ska man skriva om?
-Vem är jag och vem skulle vilja läsa      om mig?

Hur folk ser på oss är ju viktigt och oftast skiljer sig den bilden från vad vi tror andra ser. Jag är jag! I olika samanhag är jag ju ett annat ”JAG” också. För bara ett par år sen var jag pappa till ett cancerbarn och det var viktigt att tala om det för alla. Nu är jag pappa till 3 barn. Jag är make. Jag är Grek. Jag är fotograf. Är jag fotograf?
Jo jag är fotograf. Min katalysator är kameran och oavsett hur en diskussion med mig börjar, kommer den förmodligen innefatta slutartider eller bländartal. Allt jag gör försöker jag se genom kameran först.
Min fru tycker att jag är tokig som stannar bilen ibland för att uppskatta solnedgången och förklarar för henne hur mina glasögön fungerar som ”gradient”.
Den här bilden har jag planerat sen Amelia blev sjuk och egentligen skulle ju hon vara den som är ”fighter” men jag törs inte ställa henne där och klicka bilden. Det är för tidigt för mig.
Jag tycker att budskapet är lika starkt för betraktaren ändå!
Kommentera gärna bilden och berätta hur den berör just dig!

image
Fighter
Facebookredditpinterestlinkedintumblr
Facebookpinterestlinkedinrsstumblrinstagramflickr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *